085-3012360
info@fisec4u.nl

Automatische Externe Defibrillator

Uw partner in professionele beveiliging

Waarom een AED?

Jaarlijks overlijden in Nederland vele duizenden mensen door een circulatiestilstand, ook wel een hartstilstand genoemd. De oorzaak van een hartstilstand is meestal het ontstaan van kamerfibrilleren, een ritmestoornis die resulteert in het stilvallen van het hart als bloedpomp. In de meeste gevallen waarom een reanimatie niet succesvol is in zulke gevallen, komt omdat de defibrillatieschok te laat komt. Globaal daalt na een circulatiestoornis door kamerfibrilleren de kans op overleving elke minuut met 10%. Een snelle reanimatie en het inzetten van een Automatische Externe Defibrillator vergroot het overlevingspercentage met wel 70%!

Wij leveren complete pakketten maar ook losse AED’s en onderhoud. Wij zijn Defibtech dealer.

Defibtech Lifeline AED’s zijn robuuste, gebruiksvriendelijke en technisch hoogwaardige AED’s. Door hun opvallende gele kleur en specifieke vormgeving zijn ze herkenbaar als levensreddend apparaat. Alle Defibtech AED’s hebben een hoge water- en stof-bestendigheid, doorstaan de zwaarste val-, crush- en trillings-testen. De apparaten zijn intuïtief eenvoudig te gebruiken. Als medisch apparaat is een Defibtech AED voorzien van het FDA-approval. Dit keurmerk staat borg voor hoge kwaliteitseisen aan de AED, vanaf de dag dat de AED wordt geproduceerd tot het moment dat het apparaat uit dienst genomen wordt.

 
 
Naast AED’s leveren wij ook alle benodigdheden voor een BHV organisatie.

Tevens kunnen wij meedenken in een realistische BHV oefening of ontruimingsoefening.

Neem contact op met ons voor meer informatie of keuze bij de juiste AED!

Heeft u al een AED? Meld hem aan bij hartslagNu, het reanimatie oproepsysteem van Nederland: https://hartslagnu.nl/aed/ik-meld-een-aed-aan/

Zo kunt u de burgerhulpverleners helpen en maken we met elkaar een sluitend AED netwerk in Nederland.