085-3012360
info@fisec4u.nl

Tijdelijke elektronische beveiliging

Uw partner in duurzame oplossingen

Leegstaande objecten, woningen of bedrijfslocaties lopen vaak het risico op kraak, inbraak, vandalisme en (koper)diefstal. De schades kunnen snel oplopen en de waarde van het object aantasten, en het veiligheidsgevoel in de buurt laten afnemen. Bovendien kunt u een periode niet over uw object, woning of pand beschikken. Zijn er herbestemmingsplannen? Deze lopen dan vertraging op.

Samen met u maken wij een beveiligingsplan dat uw leegstaande object, woning of bedrijfslocatie optimaal beveiligt. Of het nu gaat om een pand dat tijdelijk leegstaat door renovatie, een leegstaand kantoorpand, school, opslagruimte, of vakantiehuis. Fire&Security4u zorgt met onze technische oplossingen dat uw object of vastgoed veilig en representatief blijft.

Onze tijdelijke beveiligingsoplossingen kunnen bestaan uit: Cameratoezicht met actieve bewaking vanuit de centrale meldkamer, passief cameratoezicht, inbraakdetectie (draadloos), toespreekinstallatie of een combinatie. Wij zullen in overleg met u kijken of we een zogenaamde “stille” installatie plaatsen of een luidalarm met eventueel toespreekfunctie.
Uiteraard zijn onze systemen voorzien van doormelding naar een particuliere alarmcentrale om zo de reactietijd tot een minimum te beperken. Krijgt onze of uw PAC (Particuliere alarmcentrale) een bevestigd alarm door? Dan gaat er uiteraard direct een signaal naar het OC (Operationeel centrum van de Politie), hiermee is politie inzet gegarandeerd! Liveview naar het OC voor de camerabeelden, ook dat is bij ons vanzelfsprekend. Is er op de te beveiligen locatie geen internet of netspanning aanwezig? Ook daar hebben wij mobiele oplossingen voor!