085-3012360
info@fisec4u.nl

Airconditioning en koudetechniek

Uw partner in duurzame oplossingen

Het ultieme comfort voor elk type woning, dat kan met een airconditioning, of eigenlijk gezegd ‘koudetechiek’. Zo zijn de Samsung wandmodellen airconditioning uitgerust met een innovatieve WindFree™ technologie voor een koel binnentemperatuur, zonder gevoel van tocht. Het wandmodel is ontworpen voor een bredere, krachtigere verdeling van de lucht, terwijl de compressor zowel bij verwarmen als koelen krachtig en toch bijzonder zuinig werkt.

Betere oplossingen voor uitstekende luchtkwaliteit

LG Logo LG snapt dat wanneer u voor uw huis of kantoor airconditioning aanschaft, u alleen met het beste genoegen neemt. Daarom werken wij onafgebroken aan de ontwikkeling van innovatieve klimaatbeheersingsoplossingen die zorgen voor comfort, energiezuinigheid en uitstekende betrouwbaarheid. De superieure inverter-technologie biedt eersteklas koelingen verwarming en verlaagt daarbij het energieverbruik aanzienlijk. Deze geavanceerde energiebesparende technologie voldoet aan de laatste Europese energie-normen en is ideaal voorconsumenten die zich bewust zijn van hun energieverbruik en dit willen verlagen.

LG tilt energiezuinigheid naar een volledig nieuwniveau met producten met het label A+++ die gebruik maken van de innovatieve Active Energy Control-technologie. Onze nieuwelichting airconditioners creëert een schonere, aangenamere woonomgeving door onze gepatenteerde luchtzuiverings-technologie met krachtige en effectieve luchtfilters, die u beschermen tegen door de lucht verspreide virussen en allergenen en zelfs vieze luchtjes verwijderen. Naast de verbeterde luchtkwaliteit zijn de airconditioners van LG ook indrukwekkend stil

Deze zomer vind je verkoeling in eigen huis met onze airconditioning en koudetechniek oplossingen.

De voordelen van Samsung klimaatbeheersing

WindFree™ koeling

Icoon smartthings

Samsung SmartThings

Icoon energie efficient

Energie-efficiënt

Slimme bediening

In ons assortiment hebben wij een ruime keuze aan modellen van de gerenommeerde merken Daikin, Samsung en LG. Uiteraard in elk segment. Doordat wij een jong en innoverend bedrijf zijn is voor ons een smartphone app vanzelfsprekend. Wij helpen u graag uw nieuwe product op de juiste app aan te melden. Uiteraard dient hiervoor wel uw wifi netwerk voldoende te zijn.
In ons assortiment hebben we diverse oplossingen voor: Hogewand, Kanaal inbouw, Mono of multi-split units, Casette en plafondonderbouw / wand modellen.

De door Fisec4u Solar Solutions gebruikte airconditioning en koudetechniek-systemen hebben een hoog rendement. Energielabel AA en AAA+. Of te wel de COP en EER. Dit heeft u ongetwijfeld al ergens zien staan bij de producten. Maar wat zegt dit nu? Wanneer we in “winterbedrijf” zijn en dus verwarmen met een airco oftewel lucht-lucht warmtepomp spreken we over COP, Coëfficiënt Of Performance oftewel het rendement van de warmtepomp.

Hoe hoger dit getal hoe efficiënter de installatie functioneert. De berekening voor de COP is erg eenvoudig. Geleverde energie / opgenomen energie. Een veel voorkomende COP is 4,5. Hiermee neemt de unit dus 1kW elektrisch vermogen op maar levert er 4,5kW verwarmingsvermogen voor terug.

Wij staan voor kwaliteit en duurzaamheid. De door ons gebruikte merken en modellen hebben allen hun eigen plus en minpunten, samen kijken wij naar de beste oplossing voor uw situatie.


Ook is het mogelijk om met een Daikin Multi+ systeem maximaal 3 ruimten te voorzien van airconditioning (die uiteraard ook kunnen verwarmen) en daarnaast ook nog een boilervat (90L of 120L) te verwarmen. Zo heb je een perfecte alles-in-één oplossing voor uw appartement, tiny house of vakantiewoning (max. 3 personen): airconditioning, verwarming en warm tapwater. Met deze zeer efficiënte en compacte installatie beschik je over slecht 1 buitenunit voor maximaal 3 binnendelen en 1 boiler.

Wij leveren uitsluitend STEK/F-Gas opgeleverde airconditioning en koudetechniek-installaties. Wij leveren installatie van nieuwe systemen, onderhoud aan bestaande systemen of renovatie van uw bestaande systeem. Ook het verwijderen van uw oude installatie is bespreekbaar.

Fisec4u is KIWA BRL100 én STEK F-gassen gecertificeerd. Hiermee waarborgen wij de kwaliteit van de werking van het systeem en kwaliteit van installatie.
Naast installatie van nieuwe systemen bieden wij ook onderhoud en service aan voor bestaande systemen. Juist onderhoud zorgt ervoor dat uw installatie lange tijd duurzaam en gezond blijft functioneren!

Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.