085-3012360
info@fisec4u.nl

Airconditioning en koudetechniek

Uw partner in duurzame oplossingen

Wist u dat een airco niet alleen kan koelen maar ook kan ontvochtigen, verwarmen, ventileren en eventueel reinigen? Wij bieden diverse airconditioning split-units en “all-in-one” systemen. Ook een maatwerk ‘koudetechniek installatie’ is mogelijk. Een airco is eigenlijk een “lucht – lucht” warmtepomp. Hiermee kan er dus in de koude periode ook energiezuinig worden verwarmd. Wil je meer weten over onze mogelijkheden voor bijvoorbeeld lucht-water warmtepompen, kijk dan op deze pagina.

In ons assortiment hebben wij een ruime keuze aan modellen van de gerenommeerde merken Daikin, Samsung en LG. Uiteraard in elk segment. Doordat wij een jong en innoverend bedrijf zijn is voor ons een smartphone app vanzelfsprekend. Wij helpen u graag uw nieuwe product op de juiste app aan te melden. Uiteraard dient hiervoor wel uw wifi netwerk voldoende te zijn.

De door Fisec4u Solar Solutions gebruikte systemen hebben een hoog rendement. Energielabel AA en AAA+. Of te wel de COP en EER. Dit heeft u ongetwijfeld al ergens zien staan bij de producten. Maar wat zegt dit nu? Wanneer we in “winterbedrijf” zijn en dus verwarmen met een airco oftewel lucht-lucht warmtepomp spreken we over COP, Coëfficiënt Of Performance oftewel het rendement van de warmtepomp.
Hoe hoger dit getal hoe efficiënter de installatie functioneert. De berekening voor de COP is erg eenvoudig. Geleverde energie / opgenomen energie. Een veel voorkomende COP is 4,5. Hiermee neemt de unit dus 1kW elektrisch vermogen op maar levert er 4,5kW verwarmingsvermogen voor terug.

Wij staan voor kwaliteit en duurzaamheid. De door ons gebruikte merken en modellen hebben allen hun eigen plus en minpunten, samen kijken wij naar de beste oplossing voor uw situatie.

Wij leveren uitsluitend STEK/F-Gas opgeleverde installaties. Wij leveren installatie van nieuwe systemen, onderhoud aan bestaande systemen of renovatie van uw bestaande systeem. Ook het verwijderen van uw oude installatie is bespreekbaar.

Fisec4u is KIWA BRL100 – STEK gecertificeerd. Hiermee waarborgen wij de kwaliteit van het systeem en kwaliteit van installatie.

In ons assortiment hebben we diverse oplossingen voor: Hogewand, Kanaal inbouw, Mono of multi-split units, Casette en plafondonderbouw / wand modellen.

Daikin

Er is altijd een Daikin oplossing! Daikin is een toonaangevend fabrikant en leverancier van verwarmings-, ventilatie-, airconditioning voor de residentiële, commerciële en industriële markt. Ze hebben de ervaring én het grootste assortiment klimaatoplossingen voor alle omgevingen, afgestemd op de behoeften en persoonlijke voorkeuren van de eindgebruiker. Daikin systemen zijn ontwikkeld om het hoogste comfort, een optimaal energierendement en maximale betrouwbaarheid te bieden. Met bijna 100 jaar ervaring op het gebied van airconditioning en klimaatregeling, weet Daikin wat er nodig is om het ideale binnenklimaat te creëren. Ontdek de vele voordelen van Daikin totaaloplossingen.


Ook is het mogelijk om met een Daikin Multi+ systeem maximaal 3 ruimten te voorzien van airconditioning (die uiteraard ook kunnen verwarmen) en daarnaast ook nog een boilervat (90L of 120L) te verwarmen. Zo heb je een perfecte alles-in-één oplossing voor uw appartement, tiny house of vakantiewoning (max. 3 personen): airconditioning, verwarming en warm tapwater. Met deze zeer efficiënte en compacte installatie beschik je over slecht 1 buitenunit voor maximaal 3 binnendelen en 1 boiler.

LG

Regel thuis je eigen klimaat met de energiezuinige airco van LG. Geniet van een airconditioner die kan verwarmen en koelen met ruime instelmogelijkheden. Bovendien wordt jouw lucht gezuiverd wat zorgt voor extra comfort.

Samsung

Samsung is werkt al sinds 1969 aan de ontwikkeling innovatieve technologieën en producten die ons leven veraangenamen. De unieke WindFree™ airconditioners bieden optimaal comfort en de SmartThings app verbindt alle slimme apparaten in huis.