085-3012360
info@fisec4u.nl

Warmtepompen

Uw partner in duurzame oplossingen

Fisec4u Solar Solutions heeft een breed assortiment aan warmtepompen.
Wij zijn dealer van onder anderen LG Klimaat, Daikin, Samsung en Viessmann.

Een warmtepomp voor een duurzame toekomst

LG Green climate
  • Toekomstbestendig
  • Beschikbaar koudemiddel in R290 Propaan of als R32 koudemiddel
  • Eco-verantwoord
  • Betrouwbaar

LG Therma V warmtepomp

De LG Therma V lucht water warmtepomp verwarmt niet alleen een woning, maar ook het sanitair tapwater. Het is eigenlijk een energiezuinige cv-ketel. CO2 neutraal en zeer geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie.
De warmtepomp is een zeer geschikte energiezuinige oplossing voor de verwarming en warmwatervoorziening van woningen. Er wordt gebruik gemaakt van energie uit de buitenlucht, waardoor dit een krachtige manier van verwarmen is. De warmtepomp kan namelijk tot maar liefst vier keer efficiënter zijn. Het resultaat hiervan is een lagere energierekening. Bovendien zult u een hoog comfort en prettig bedieningsgemak ervaren.

Beschikbaar in split en monoblock. Vermogens vanaf 5kw tot 16kw.

LG Therma V hybride warmtepomp is ook mogelijk naast de LG Therma V “all-electric” warmtepompen.

Een duurzaam huis

Maatwerk van installaties


Combinatie warmtepomp met bijvoorbeeld zonnepanelen PV van Solaredge is een veel voorkomende oplossing om uw woning van het gas af te halen. Hiermee kan een toekomst gerichte installatie gebouwd worden. Tevens is een combinatie met een vlakkeplaat of heatpipes zonneboiler mogelijk. 

Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in totaaloplossingen met meerdere facetten in de verduurzamingstechniek. Dus een combinatie zonnepanelen, warmtepomp met vloerverwarming en bijvoorbeeld vloerkoeling in de zomer en airco op zolder. Wij zijn jong en gedreven en willen u graag voorzien van de beste oplossing voor uw situatie.
Ook vloerverwarming kunnen wij voorzien. Wij hebben een zeer breed assortiment aan oplossing voor diverse vloerverwarmingssystemen. Wist u dat u met deze systemen in de zomer ook kunt koelen? Zo haalt u het maximale comfort uit uw warmtepomp!

All-electric of hybride?

Regelmatig krijgen wij de vraag of de klant nu voor “all-electric” of hybride moet gaan. Nu is hier geen pasklaar antwoord voor. Is het afgifte systeem (radiatoren, vloerverwarming of convectoren) geschikt voor een laag temperatuursysteem? En is de isolatie op orde, dan is ons advies om “all-electric” te gaan. Eventueel in combinatie met zonnepanelen en/of een zonneboiler. Wanneer bovenstaande situatie niet ideaal is kan een hybride warmtepomp een uitkomst bieden. Deze hebben een kleiner vermogen dan een “all-electric” maar kunnen voor een groot deel van het jaar de energiebehoefte van de woning voorzien. Is het echt heel erg koud en kan de hybride warmtepomp het niet meer aan? Dan springt de CV-ketel bij of neem het volledig over.

Elke warmtepomp is maatwerk ongeacht of het een hybride of “all-electric” is. Het systeem moet zo efficiënt mogelijk kunnen werken om het maximale rendement uit de installatie te halen. Geen enkele woning, afgifte systeem of energiebehoefte is het zelfde daarom kijken we samen wat de beste keuze is voor uw situatie. Dozen schuiven kan iedereen, goed adviseren en maatwerk leveren is een vak apart.

In elke woning met iedere cv-ketel te combineren

Wanneer we een hybride installatie plaatsen combineren we een warmtepomp met een cv-ketel. Bij zo’n installatie verwarmt de warmtepomp de woning grotendeels. De cv-ketel voorziet in het warme tapwater en springt eventueel bij wanneer er een lage buitentemperatuur is. Deze combinatie zorgt ervoor dat de Elga Ace toepasbaar is in elk woningtype. Of het nu een woning is met vloerverwarming of radiatoren, besparen op gasverbruik lukt altijd met een hybride warmtepomp.

De Elga Ace is te combineren met elk merk cv-ketel. Of deze nu middels OpenTherm of aan/uit wordt aangestuurd. De Elga Ace zorgt altijd voor een optimale samenwerking tussen de cv-ketel en de hybride warmtepomp. Investeren in een nieuwe cv-ketel hoeft pas als deze afgeschreven is. Hiermee is de Elga Ace een mooie eerste stap in de verduurzaming.

De Remeha Elga Ace is beschikbaar in 4kW en 6kW. Afhankelijk van uw situatie kiezen we juist passende warmtepomp.

Naast de hybride warmtepomp is het ook mogelijk om een All-Electric systeem te nemen. Hiermee kunt u dus los van het gas. U gebruikt alleen nog maar elektriciteit om uw woning te verwarmen. Dit is zowel met als zonder tapwater functie mogelijk.

Een All-Electric warmtepomp installatie

Alvorens de warmtepomp geplaatst kan worden dient er goed gekeken te worden naar het “afgifte systeem”. Dit zijn uw bestaande radiatoren of vloerverwarming. Tevens is het van groot belang dat uw woning goed geïsoleerd is om een maximaal rendement te behalen met een warmtepomp. De hybride kan ook in woningen waarbij de isolatie van mindere kwaliteit is maar een All-Electric warmtepomp is niet aan te raden ingeval van slechte isolatie.

CO2 uitstoot verminderen?

Je huis verwarmen en tegelijk ook de uitstoot van CO2 verminderen? Schaf dan nu een warmtepomp van Remeha aan met ISDE subsidie. De Rijksoverheid stimuleert middels subsidie Nederlandse huishoudens en bedrijven om minder gas te gebruiken en meer duurzame warmte. Dit bespaart energie en dringt de CO2-uitstoot terug.

De Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) geeft je een tegemoetkoming bij de aankoop van zonneboilerswarmtepompen, hybride oplossingen, biomassaketels en pelletkachels. De regeling is voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers.

ISDE subsdie voor warmtepompen

De door ons geplaatste systemen geldt deze subsidie indien de voldoen aan de eisen van het ISDE. De hoogte van de subsidie is afhankelijk van het product. Installatie en oplevering uitsluitend via Fisec4u Solar Solutions i.v.m. garantie en F-Gas regelgeving. Eventuele voorbereidingen zijn door u zelf uit te voeren.