085-3012360
info@fisec4u.nl

Warmtepompen

Uw partner in duurzame oplossingen

Fisec4u Solar Solutions heeft een breed assortiment aan warmtepompen.
Wij maken gebruik van het gerenommeerde merk Remeha.

We bieden de oplossing om een “hybride” installatie te plaatsen. Hiermee gebruikte het “beste van beide”. Naast uw bestaande installatie komt een kleine binnenunit, dit is de warmtepomp. Hij werkt samen met uw bestaande ketel, de warmtepomp zal 50 tot 70% van uw ketel overnemen hierdoor heeft u een flinke besparing op uw gas. Is het te koud buiten en is er weinig tot geen warmte beschikbaar via de buiten unit dan neemt de ketel het over om uw woning te verwarmen. Tevens kunt u in de zomer met deze warmtepomp koelen, hiermee heeft uw woning altijd een aangenaam klimaat.

In elke woning met iedere cv-ketel te combineren

Wanneer we een hybride installatie plaatsen combineren we een warmtepomp met een cv-ketel. Bij zo’n installatie verwarmt de warmtepomp de woning grotendeels. De cv-ketel voorziet in het warme tapwater en springt eventueel bij wanneer er een lage buitentemperatuur is. Deze combinatie zorgt ervoor dat de Elga Ace toepasbaar is in elk woningtype. Of het nu een woning is met vloerverwarming of radiatoren, besparen op gasverbruik lukt altijd met een hybride warmtepomp.

De Elga Ace is te combineren met elk merk cv-ketel. Of deze nu middels OpenTherm of aan/uit wordt aangestuurd. De Elga Ace zorgt altijd voor een optimale samenwerking tussen de cv-ketel en de hybride warmtepomp. Investeren in een nieuwe cv-ketel hoeft pas als deze afgeschreven is. Hiermee is de Elga Ace een mooie eerste stap in de verduurzaming.

De Remeha Elga Ace is beschikbaar in 4kW en 6kW. Afhankelijk van uw situatie kiezen we juist passende warmtepomp.

Naast de hybride warmtepomp is het ook mogelijk om een All-Electric systeem te nemen. Hiermee kunt u dus los van het gas. U gebruikt alleen nog maar elektriciteit om uw woning te verwarmen. Dit is zowel met als zonder tapwater functie mogelijk.

Alvorens de warmtepomp geplaatst kan worden dient er goed gekeken te worden naar het “afgifte systeem”. Dit zijn uw bestaande radiatoren of vloerverwarming. Tevens is het van groot belang dat uw woning goed geïsoleerd is om een maximaal rendement te behalen met een warmtepomp. De hybride kan ook in woningen waarbij de isolatie van mindere kwaliteit is maar een All-Electric warmtepomp is niet aan te raden ingeval van slechte isolatie.

CO2 uitstoot verminderen?

Je huis verwarmen en tegelijk ook de uitstoot van CO2 verminderen? Schaf dan nu een warmtepomp van Remeha aan met ISDE subsidie. De Rijksoverheid stimuleert middels subsidie Nederlandse huishoudens en bedrijven om minder gas te gebruiken en meer duurzame warmte. Dit bespaart energie en dringt de CO2-uitstoot terug.

De Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) geeft je een tegemoetkoming bij de aankoop van zonneboilerswarmtepompen, hybride oplossingen, biomassaketels en pelletkachels. De regeling is voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers.

ISDE subsdie voor warmtepompen

De door ons geplaatste systemen geldt deze subsidie indien de voldoen aan de eisen van het ISDE? De hoogte van de subsidie is afhankelijk van het product.