085-3012360
info@fisec4u.nl

Warmtepompen

Uw partner in professionele beveiliging

Fisec4u Solar Solutions heeft een breed assortiment aan warmtepompen.

We bieden de oplossing om een “hybride” installatie te plaatsen. Hiermee gebruikte het “beste van beide”. Naast uw bestaande installatie komt een kleine binnenunit, dit is de warmtepomp. Hij werkt samen met uw bestaande ketel, de warmtepomp zal 50 tot 70% van uw ketel overnemen hierdoor heeft u een flinke besparing op uw gas. Is het te koud buiten en is er weinig tot geen warmte beschikbaar via de buiten unit dan neemt de ketel het over om uw woning te verwarmen. Tevens kunt u in de zomer met deze warmtepomp koelen, hiermee heeft uw woning altijd een aangenaam klimaat.

Naast de hybride warmtepomp is het ook mogelijk om een All-Electric systeem te nemen. Hiermee kunt u dus los van het gas. U gebruikt alleen nog maar elektriciteit om uw woning te verwarmen. Dit is zowel met als zonder tapwater functie mogelijk.

Alvorens de warmtepomp geplaatst kan worden dient er goed gekeken te worden naar het “afgifte systeem”. Dit zijn uw bestaande radiatoren of vloerverwarming. Tevens is het van groot belang dat uw woning goed ge├»soleerd is om een maximaal rendement te behalen met een warmtepomp. De hybride kan ook in woningen waarbij de isolatie van mindere kwaliteit is maar een All-Electric warmtepomp is niet aan te raden ingeval van slechte isolatie.