085-3012360
info@fisec4u.nl

Certificering

Uw partner in duurzame oplossingen

Veel verzekeraars eisen dat uw inbraak- of brandmeldinstallatie aan hun huidige normen voldoet voor certificering. Fire&Security4u kan uw installatie certificeren conform de meest recente en actuele normen. NEN2535, NEN2575, CCV, VRKI en Bouwbesluit zijn daarbij leidend.

Onderhoud met certificaat
Laat u uw systeem door Fire&Security4u periodiek onderhouden, dan weet u zeker dat het altijd tiptop in orde en up-to-date is. We kunnen daarbij meteen het benodigde certificaat verstrekken. Zo bent u verzekerd van de juiste werking van uw installatie en heeft u een kwaliteitsdocument voor de verzekering, de brandweer of de eigenaar van het pand.

Ook voor bestaande installaties
Is het certificaat van uw installatie verlopen? Dat is het geval als uw installatie bijvoorbeeld al een tijd geen onderhoud heeft gehad of wanneer er een verbouwing aan het pand is geweest. Geen probleem: Fire&Security4u kijkt uw systeem van A tot Z na, zodat we daarna met een gerust hart onze handtekening kunnen zetten.

Heeft u een ruimte gehuurd met een bestaande inbraak- of brandmeldinstallatie zonder onderhoudscontract? Ook dan kan Fire&Security4u het periodiek onderhoud, doormelding en de certificering verzorgen.

Alles up-to-date en goed geregeld? Zeker weten. Neem contact op met Fire&Security4u.