085-3012360
info@fisec4u.nl

Inbraakbeveiliging

Uw partner in duurzame oplossingen

Een inbraak brengt schade en een hoop rompslomp met zich mee. Daarom heeft het voorkomen van inbraak (inbraakpreventie) de hoogste prioriteit. De volgende stap is adequaat handelen als een inbreker zich niet laat afschrikken door de preventieve maatregelen. Wij hebben passende oplossingen voor zowel woningen als bedrijfspanden.

Inbraakpreventie
Inbraakbeveiliging is mensenwerk, net als inbreken! Doordat wij  ‘door de ogen van een inbreker kijken’ naar uw pand en bieden daarop passende maatregelen. We installeren bijvoorbeeld een camerasysteem met een of meer camera’s op strategische plekken of we detecteren door middel van radar alvorens de inbreker uw pand kan bereiken.

Inbraakbeveiliging
Probeert er toch een ongenode gast binnen te komen? Fire&Security4u voorziet u van een inbraakmeldsysteem dat bij u past. Wij hebben domestic systemen voor particuliere woningen en systemen voor bedrijven binnen elke risicoklasse, zowel bedraad als draadloos. Wij hebben ruime ervaring met Aritech, Honeywell, Jablotron, Satel, Alphatronics en andere inbraakmeldinstallaties.
Denk daarnaast bijvoorbeeld aan een mistmachine en blijf de inbreker een stap voor. Wie geen hand voor ogen ziet, zal niet ver komen.

Vakwerk
Wij werken altijd conform de meest recente VRKI (Verbeterde Risicoklassenindeling, gehanteerd door verzekeraars). De medewerker die uw systeem installeert is in het bezit van een verklaring van betrouwbaarheid en is opgeleid als technicus beveiligingsinstallaties.

Beveiligingsadvies
Fire&Security4u kan u van A tot Z adviseren. Samen bekijken we wat in uw situatie de meest effectieve beveiliging is bij inbraak, overval of ramkraak. We kunnen een geheel nieuwe installatie leveren, waarbij we erop letten dat deze gebruiksvriendelijk moet zijn. Een duur maar ingewikkeld systeem dat niet gebruikt wordt, is een systeem dat niet werkt! Ook kunnen we beoordelen of uw huidige installatie nog voldoet aan de eisen van deze tijd en zo nodig verbeteringen voorstellen.

Inbrekers zijn slim, maar wij zijn slimmer. Neem contact op met Fire&Security4u.