085-3012360
info@fisec4u.nl

Elektronische Toegangscontrole

Uw partner in duurzame oplossingen

Fire&Security4u is erkend Paxton installateur.

Zo bieden wij diverse mogelijkheden met onze elektronische toegangscontrole systemen.

Ons brede assortiment bestaat uit standalone, offline en online systemen. Zowel in beslag model als wandlezers, elektronische cilinders of complete systemen met meerdere lezers centraal aangestuurd vanuit onze software

Via het Paxton Net2 platform of het nieuwe Paxton10 platform kunnen wij toegangscontrole realiseren op elke deur. Tevens bestaat de mogelijkheid om een intercomsysteem op te bouwen vanuit het Paxton platform.
Tevens kunt u via dit platform diverse rapportages uitdraaien, aanwezigheidsregistratie, en meer. 

Waarom heb ik toegangscontrole nodig?

Toegangscontrole biedt een veilige, handige, flexibele en kosteneffectieve manier om te bepalen wie toegang heeft tot uw gebouw en wanneer die toegang is toegestaan.

Bedrijven dienen hun activa en werknemers te beschermen en willen daarbij dat mensen zich vrij kunnen bewegen door het gebouw. Bij veel gebouwen is het nog steeds gebruikelijk dat ze worden afgesloten door sloten en sleutels, waardoor deuren vaak heel de dag ontgrendeld zijn. Dit nodigt uit tot diefstal en ongeoorloofd betreden van ruimtes of gebouwen.

Het installeren van een toegangscontrole systeem betekent dat je bij verlies nooit meer een dure sleutel of cilinder hoeft te vervangen. Bij een toegangscontrole systeem worden kaarten en tags uitgegeven om toegang te verlenen ​​tot gecontroleerde deuren. Deze elektronische sleutels kunnen eenvoudig worden geblokkeerd en verwijderd uit het systeem als ze verloren of gestolen zijn.

Hoe werkt toegangscontrole?

Zodra een toegangscontrole systeem is geïnstalleerd, worden alle deuren die door het systeem worden aangestuurd automatisch vergrendeld wanneer de deur dicht valt. Iemand zonder een geldige kaart, tag of pincode krijgt simpelweg geen toegang meer en staat voor een gesloten deur. Indien nodig kunnen bepaalde deuren automatisch worden ontgrendeld tijdens een bepaald tijdschema.

Toegangscontrole biedt ook flexibele controle over de toegangsrechten van gebruikers. Alle medewerkers kunnen bijvoorbeeld toegang krijgen via de hoofdingang van een gebouw, maar de toegang tot interne deuren kan beperkt zijn tot personen die er specifiek rechten toe hebben. Door het toepassen van een tijdschema kan ook de toegang voor bepaalde gebruikers op bepaalde tijdstippen worden beperkt.

Ook koppeling met uw bestaande inbraakmeldinstallatie of brandmeldinstallatie kunnen wij realiseren voor u.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.