085-3012360
info@fisec4u.nl

Brandbeveiliging

Uw partner in duurzame oplossingen

Als er iets is wat je wilt voorkomen, is het wel brand.
W
ist u dat ongeveer de helft van de ondernemingen na zo’n brand binnen twee jaar failliet is? Fire&Security4u biedt totaaloplossingen voor brandbeveiliging en brandmeldinstallaties. Bovendien kunnen we het beheer verzorgen.

Advies
Fire&Security4u kan u van A tot Z adviseren op het gebied van een nieuwe brandmeldinstallatie of renovatie en modernisering van een bestaande installatie.

Aanleg nieuwe installatie
Wij kunnen voor u een nieuwe brandmeldinstallatie plaatsen indien deze geëist wordt vanuit het bouwbesluit. We stellen een PvE op, dit is het uitgangspunten document. Na goedkeuring van betrokken partijen kiezen we de best passende installatie voor uw situatie.

Naast de “bekende” Type-B (slowwhoop signaal) ontruimingsinstallatie kunnen we ook een Type-A (Gesproken woord) aanleggen wanneer dit nodig is vanuit het bouwbesluit of wanneer de eigenaar/gebruiker van het object dit wenst.

Renovatie
Is uw huidige brandmeldinstallatie of ontruimingsinstallatie verouderd, niet meer up-to-date of moet er uitgebreid worden dan kunnen wij ook daarin helpen. Eerst gaan we na of het huidige PvE nog van toepassing is. Indien er teveel afwijkingen zijn stellen we een nieuw PvE op. Hierna gaan we gefaseerd de installatie ombouwen of uitbreiden. Doorgaans gaat een brandmeldinstallatie ongeveer 15 jaar mee. Hierna kan de installatie nog “werken” maar is de systeemzekerheid afgenomen. Wij houden dit tijdens het jaarlijkse onderhoud in de gaten en adviseren waar nodig de installatie te renoveren, uitbreiden of vervangen voor een nieuw systeem.

Onderhoud en certificering
Fire&Security4u kan (bijna) elke installatie onderhouden en controleren. Of u nu een brandmeldcentrale van Siemens, Hertek, Honeywell, Morley-IAS, Notifier, Esser, Drager, Aritech heeft, wij helpen u graag. Dat doen we op jaarbasis of zo nodig maandelijks. Voldoet de installatie op alle punten aan de veiligheidseisen, dan kunnen wij een certificaat afgeven. En natuurlijk staan we in no time bij u op de stoep als we merken dat er iets niet naar behoren werkt.

Alarmering
Het is mogelijk uw installatie rechtstreeks aan te sluiten op een regionale of particulierealarmcentrale (PAC of RAC). Dat scheelt kostbare tijd. Daarnaast werken wij samen met een alarmopvolgingsdienst, zo is er bij een alarm direct iemand op locatie om te assisteren.

Voorkomen is beter dan blussen. Neem contact op met Fire&Security4u.