085-3012360
info@fisec4u.nl

Over Ons

Uw partner in duurzame oplossingen

Fisec4u is een jong, flexibel en innoverend bedrijf in de verduurzamings- en elektronische beveiligingsbranche. Wij bieden diverse diensten op het gebied van installatie, onderhoud, inspectie en aanpassingen c.q. retrofitten.
Al onze medewerkers beschikken over de juiste vaktechnische, en/of beveiligingsdiploma’s en uiteraard vakkennis. Zo bent u gegarandeerd van de juiste kennis en advies van onze medewerkers.

Of het nu gaat om duurzaamheidsinstallaties, elektronische beveiliging of energietechniek Fisec4u biedt een breed pakket van diensten en producten.

Zo kunnen wij een totaal oplossing leveren, uw bestaande installatie renoveren en uitbreiden, nieuwe installaties plaatsen en leveren of jaarlijks en maandelijks onderhoud uitvoeren.

Door de jaren heen hebben wij vele systemen geplaatst en onderhouden en zijn hierdoor niet merk afhankelijk van brandmeldsystemen.
Of u nu een brandmeldcentrale van  Siemens, Hertek, Honeywell, Morley-IAS, Notifier, Esser, Drager, Aritech, e.d. heeft, wij helpen u graag op weg!
Tevens hebben wij een ruime ervaring met diverse Aritech, Honeywell, Jablotron, Satel, Alphatronics, e.d inbraakmeldinstallaties.
Daarnaast bieden wij toegangscontrolesystemen van o.a Salto, Paxton, Aritech, CDVI, DOM, Comelit, e.d.
De meeste camerasystemen kunnen wij onderhouden, uitbreiden en/of vervangen.

Koude technische installaties (warmtepompen, airco’s en kleine koelinstallaties) kunnen wij altijd onderhouden, aanpassen of uitbreiden.