085-3012360
info@fisec4u.nl

Over Ons

Uw partner in duurzame oplossingen

Fire&Security4u is een jong, flexibel en innoverend bedrijf in de elektronische beveiligingsbranche. Wij bieden diverse diensten op het gebied van (elektronische) beveiliging.
Al onze medewerkers beschikken over de juiste beveiligingsdiploma’s en vakkennis. Zo bent u gegarandeerd van de juiste kennis en advies van onze medewerkers.

Of het nu gaat om brandmeldsystemen, inbraakmeldinstallaties, camerasystemen of toegangscontrole. Fire&Security4u biedt een breed pakket van diensten en producten.

Zo kunnen wij een totaal oplossing leveren, uw bestaande installatie renoveren en uitbreiden, nieuwe installaties plaatsen en leveren of jaarlijks en maandelijks onderhoud uitvoeren.

Door de jaren heen hebben wij vele systemen geplaatst en onderhouden en zijn hierdoor niet merk afhankelijk van brandmeldsystemen.
Of u nu een brandmeldcentrale van  Siemens, Hertek, Honeywell, Morley-IAS, Notifier, Esser, Drager, Aritech, e.d. heeft, wij helpen u graag op weg!
Tevens hebben wij een ruime ervaring met diverse Aritech, Honeywell, Jablotron, Satel, Alphatronics, e.d inbraakmeldinstallaties.
Daarnaast bieden wij toegangscontrolesystemen van o.a Salto, Paxton, Aritech, CDVI, DOM, Comelit, e.d.
De meeste camerasystemen kunnen wij onderhouden, uitbreiden en/of vervangen.