085-3012360
info@fisec4u.nl

“On-Grid” Zonnepanelen

Uw partner in duurzame oplossingen

Fisec4u Solar Solutions heeft een breed pakket aan diverse PV (Photo Voltaic) zonnepanelen installaties. Wij werken uitsluitend met een Solaredge optimizer systeem. Hierdoor is de opbrengst hoger dan van een traditionele “string”. Ook het “smart” maken van uw woning is mogelijk met de SolarEdge oplossingen die wij gebruiken. Of wat dacht u van uw elektrische auto opladen met zonnestroom? Ook dat is een van de mogelijkheden.

Tevens plaatsen wij thuisbatterijen vanaf 5 kWh tot een maximum van 25 kWh per omvormer. Naast de “On-grid” ESS(energystoragesystems) zonnepanelen oplossingen bieden wij diverse “Off-grid” Victron zonnepanelen oplossingen, zowel voor vaste opstelling als mobiele oplossing. (Tijdelijke bouw, boten, campers, recreatie)

StorEdge

Met de StorEdge DC-gekoppelde opslagoplossing van SolarEdge kunnen huiseigenaren hun eigen energieverbruik maximaliseren en hun energieonafhankelijkheid vergroten. Om het eigen energieverbruik te maximaliseren, wordt ongebruikt PV-vermogen automatisch in een thuisaccu opgeslagen en gebruikt wanneer het nodig is, waardoor de energierekening wordt verlaagd. De oplossing is gebaseerd op één enkele omvormer voor zowel PV als opslag en is compatibel met de Solaredge thuisbatterijen alsmede de RESU7H en RESU10H thuisaccu’s van LG Chem.

Bestaande SolarEdge systemen kunnen worden opgewaardeerd naar de StorEdge-oplossing.

Renovatie

Heeft u al zonnepanelen maar zijn deze verouderd of kunnen er meer panelen bij op uw dak? Wij kunnen adviseren in de overgang naar een SolarEdge oplossing. We kunnen uw bestaande PV panelen aansluiten op SolarEdge en uw traditionele string omvormer laten vervallen. Hierdoor heeft u geen verliezen meer door schaduw of wanneer de PV panelen niet in het zelfde “dakvlak” liggen.

Veiligheid en aanleg

Veiligheid is onze “Core business” hierdoor werken wij uitsluitend volgens de geldende NEN normen en bouwbesluit. We inspecteren altijd de installatie conform de NEN1010 en NEN3140. Is uw groepenkast verouderd of niet toereikend dan kunnen we deze in overleg vernieuwen. Eventueel verzwaren van de hoofdaansluiting of overstappen op een “slimme meter” dan helpen wij u met het contact met de netbeheerder. Zo bent u gegarandeerd van een veilige en duurzame installatie die jaren mee kan.


Daarnaast werken wij uitsluitend veilig op hoogte. Dit doen we doormiddel van klimgordels, steigers en waar nodig hoogwerkers. Dit om uw en onze veiligheid te waarborgen.

Maak altijd en overal verbinding met uw SolarEdge-systeem

  • Houd zicht op uw energieverbruik en productie in realtime
  • Vergelijk de productie van vandaag met eerdere metingen en wissel gegevens uit met familie en vrienden
  • Houd de prestaties van uw systeem bij met functies die zijn geoptimaliseerd voor mobiel gebruik

Neem contact op voor de mogelijkheden.

SolarEdge – Zo veel meer

Monitoring icon

Geavanceerde monitoring

Gratis geavanceerde monitoring volgt de prestaties van uw systeem op ieder moment, zodat u altijd en overal up-to-date bent

Enhanced Safety

Verhoogde veiligheid

De unieke SafeDC™ functie is ontworpen om de gelijkspanning van de modules automatisch te verlagen tot een veilig niveau wanneer de stroom van de omvormer of het net is uitgeschakeld

Curb Appeal

Mooie vormgeving

De modules kunnen worden gemengd en op elkaar afgestemd naargelang de beschikbare ruimte op het dak, voor een aantrekkelijke look, meer energie en meer inkomsten

More Energy

Meer vermogen

De SolarEdge power optimizers elimineren stroomverliezen voor een maximale energieproductie

Peace of Mind

Zorgenvrij

De productgaranties, die langer duren dan standaard in de sector, zorgen voor een extra gemoedsrust

Wij zijn erkend SolarEdge advanced installateur.