085-3012360
info@fisec4u.nl

Camerabewaking

Uw partner in duurzame oplossingen

Camerabewaking is een erg effectief middel om uw eigendommen en uw pand te beschermen. De aanwezigheid van een camera schrikt ongewenst bezoek af en de beelden kunnen zo nodig belangrijke informatie geven.

Fire&Security4u kan samen met u een complete camerabewaking oplossing samenstellen die optimaal past bij uw situatie. Zowel binnenshuis als buiten. We gebruiken altijd de nieuwste technologieën, want aan vage onherkenbare beelden heeft u niets. Wij leveren losse camera’s waarvan de beelden via een smartphone-app te bekijken zijn, maar ook complete camerasystemen met opnamemogelijkheid (op locatie of extern).

Wij zijn onder andere erkend Hikvision-dealer, maar installeren ook diverse andere merken. Niet de fabrikant, maar wat u nodig heeft is leidend om tot een optimale keuze te komen voor de meest passende camerabewaking.Hikvision Colorvu

Ook het aansluiten op een videosurveillance-centrale is mogelijk. Zo weet u dat er bij een alarm of calamiteit direct meekeken word op afstand. Is er echt wat aan de hand? Dan zal de videosurveillance centrale de beelden door middel van LiveView direct delen met de politie.

Wilt u een helder beeld krijgen van beveiliging met een camerasysteem? Neem contact met Fire&Security4u.