085-3012360
info@fisec4u.nl

Airconditioning

Uw partner in duurzame oplossingen

Wist u dat een airco niet alleen kan koelen maar ook kan ontvochtigen, verwarmen, ventileren en eventueel reinigen? Wij bieden diverse split-unit aircosystemen en “all-in-one” systemen. Een airco is eigenlijk een “lucht – lucht” warmtepomp. Hiermee kan er dus in de koude periode ook energiezuinig worden verwarmd. Wil je meer weten over onze mogelijkheden voor warmtepompen, kijk dan op deze pagina.

Wij gebruiken enkel systemen met een hoog rendement. Energielabel AA en AAA+

Wij leveren uitsluitend F-Gas opgeleverde installaties via onze STEK gecertificeerde keten partner. Wij leveren installatie van nieuwe systemen, onderhoud aan bestaande systemen of renovatie van uw bestaande systeem.

Dakin

Er is altijd een Daikin oplossing! Daikin is een toonaangevend fabrikant en leverancier van verwarmings-, ventilatie-, airconditioning voor de residentiële, commerciële en industriële markt. Daikin heeft de ervaring én het grootste assortiment klimaatoplossingen voor alle omgevingen, afgestemd op de behoeften en persoonlijke voorkeuren van de eindgebruiker. Daikin systemen zijn ontwikkeld om het hoogste comfort, een optimaal energierendement en maximale betrouwbaarheid te bieden. Met bijna 100 jaar ervaring op het gebied van airconditioning en klimaatregeling, weet Daikin wat er nodig is om het ideale binnenklimaat te creëren. Ontdek de vele voordelen van Daikin totaaloplossingen.

Haier

Haier Air Conditioning loopt voorop in residentiële en commerciële HVAC-oplossingen.
Haier, opgericht in 1984, is een fabrikant van airconditioning producten en groot-huishoudelijke apparatuur. Haier is wereldwijd marktleider voor slimme en ‘connected’ airconditioners. Bijna één op de drie verkochte airconditioners is een Haier (Euromonitor, 2019). Met een Haier airconditioner haalt u een kwalitatief hoogwaardig en comfortabel systeem in huis, dat u kunt bedienen met uw smartphone of zelfs uw stem.

Haier heeft energiezuinigheid hoog in het vaandel staan. Al onze airconditioners zijn uitgerust met innovatieve technologie om het milieu maximaal te ontzien met behoud van comfort. Niet voor niets zijn aan alle Haier toestellen de hoogste energielabels voor koeling toegekend: A++ en A+++.