085-3012360
info@fisec4u.nl

Airconditioning

Uw partner in duurzame oplossingen

Wist u dat een airco niet alleen kan koelen maar ook kan ontvochtigen, verwarmen, ventileren en eventueel reinigen? Wij bieden diverse split-unit aircosystemen en “all-in-one” systemen. Een airco is eigenlijk een “lucht – lucht” warmtepomp. Hiermee kan er dus in de koude periode ook energiezuinig worden verwarmd. Wil je meer weten over onze mogelijkheden voor warmtepompen, kijk dan op deze pagina.

De door Fisec4u Solar Solutions gebruikte systemen hebben enkel een hoog rendement. Energielabel AA en AAA+

Wij leveren uitsluitend F-Gas opgeleverde installaties. Wij leveren installatie van nieuwe systemen, onderhoud aan bestaande systemen of renovatie van uw bestaande systeem.

Fisec4u Solar Solutions is BRL100 STEK gecertificeerd. Hiermee waarborgen wij de kwaliteit van het systeem en kwaliteit van installatie.

In ons assortiment hebben we diverse oplossingen voor: Hogewand, Kanaal inbouw, Mono of multi-split units, Casette en plafondonderbouw / wand modellen.

Daikin

Er is altijd een Daikin oplossing! Daikin is een toonaangevend fabrikant en leverancier van verwarmings-, ventilatie-, airconditioning voor de residentiële, commerciële en industriële markt. Daikin heeft de ervaring én het grootste assortiment klimaatoplossingen voor alle omgevingen, afgestemd op de behoeften en persoonlijke voorkeuren van de eindgebruiker. Daikin systemen zijn ontwikkeld om het hoogste comfort, een optimaal energierendement en maximale betrouwbaarheid te bieden. Met bijna 100 jaar ervaring op het gebied van airconditioning en klimaatregeling, weet Daikin wat er nodig is om het ideale binnenklimaat te creëren. Ontdek de vele voordelen van Daikin totaaloplossingen.

LG

Regel thuis je eigen klimaat met de energiezuinige airco van LG. Geniet van een airconditioner die kan verwarmen en koelen met ruime instelmogelijkheden. Bovendien wordt jouw lucht gezuiverd wat zorgt voor extra comfort.